Vill ni slippa att tänka på slipningen av era skärverktyg och kunna fokusera helt på verksamheten?
Det är enkelt att överlämna slipningen till Kniverik.
Beroende på önskemål kan vi slipa på plats alternativt hämtas verktygen upp hos er och återlämnas på överenskommen tid, allt för att ni ska känna er trygga med den dagliga planeringen.
Vi slipar knivar, saxar, yxor, stämjärn, hyveljärn, och snideriverktyg.
Kniverik anpassar sig efter era behov och krav. Vi kommer tillsammans fram till ett sätt där ni kan fokusera till fullo på verksamheten utan att distraheras.
Vi har en transparent prissättning vilket gör det enkelt för er att bestämma i vilken omfattning ni vill använda er av våra tjänster.
Om slipmetoden
Slipningen sker med konstant vattentillströmning. Detta gör att stålet kyls och värmen från friktionen skadar då inte härdningen.
Att slipa i rätt vinkel är inte bara viktigt för att säkerställa en vass och hållbar egg utan också för att få så lite materialavverkning som möjligt. Denna metod gör det mycket kostnadseffektivt då ett verktyg kan användas länge. Den rimmar därför också bra med de miljö- och hållbarhetspraxis som många har antagit i sin verksamhet.
Här finns de företag som hittills valt att anlita Kniverik för slipningen av deras skärverktyg.
- Urbane Goat (restaurang i Norrköping)
- Hamnkrogen i Lindö (restaurang i Norrköping)
- Pizzeria Napoli (restaurang i Norrköping)
- Paus kök & café (restaurang i Norrköping)
- Café Villa Flora (restaurang på Billbäcks plantskola i Svärtinge)
- Låssmeden i Norrköping AB
- Angry Bull (restaurang i Norrköping och Linköping)
- ICA Smedby (livsmedelsbutik i Norrköping)
- Knäppingen (restaurang och bryggeri i Norrköping)
- Borgs Villahotell och B&B (Norrköping)
- Södra Hotellet (Norrköping)
- Eventcenter (aktiviteter och restaurang i Norrköping)
- GIN (restaurang i Norrköping)
- Härlig Pasta (restaurang i Norrköping)
- Arv Bistro (restaurang i Norrköping)
Metoden vi använder har vissa begränsningar och kan därför inte användas till att slipa tandade knivar.