fbpx

Hej, Kniverik här!

Jag heter Erik ”Kniverik” Wennerholm och jag slipar knivar och andra skärredskap.

Är intresserad av både träbearbetning och matlagning, framförallt det senare som är ett gediget intresse. Kock- eller snickeriyrket har dock aldrig varit lockande och jag har nu bottnat vid ett slags substitut till detta genom att erbjuda mina tjänster inom slipning av skärredskap, som ändå innefattar någon form av snickeri- och matlagningsanknytning.

Det började med att jag ville införskaffa mig en riktigt bra knivslip till mig själv. Letade runt och hittade tillslut en Tormek T-8. Jag började fundera kring hur många knivar jag behövde slipa åt andra för att tjäna in det inköpet, och tillslut bestämde jag mig för att starta upp ett bolag.

Jag har på senare tid utökat med ett antal andra våtslipningsmaskiner där en bandslip från italienska Mapi hör till den maskinen jag använder mest just nu.

Kontaktuppgifter

Kniverik Wennerholm
Orrspelsvägen 14
617 32 Skärblacka
Tel: 0705-12 37 24
Org.nr: 791117-1952

Villkor

Fraktkostnad enligt vald speditörs vid tiden för köpets aktuella prislista. Vid köp av produkter gäller en lagstadgad returrätt i 14 dagar fr.o.m. mottagningsdatum. Reklamation eller retur meddelas till info@kniverik.se.

Gillar du kakor?